Home Nyhedsarkiv

Fræs har fået nye redskaber

FRÆS som er i gang hver tirsdag aften fra 19.30 til 21 i Aktivcenter, har været så heldige at få 4.000kr. fra lokalforeningspuljen fra DGI som de har søgt her i september.De har nu indkøbt diverse ting om skal bruges til cross-fitt. De næste tre tirsdage har de besøg af en gæste underviser Jesper som træner i cross-fit.

 

sdc12308

 

sdc12309

 

sdc12310

Nyhedsbrev Branderup Aktivcenter

Nyhedsbrev fra Branderup Aktivcenter – september 2014.

Så er hele maskineriet i Aktivcenter ved at være i fulde omdrejninger igen timeplanen for især hallen er på plads og kan ses på Branderup Aktivcenters hjemmeside, rigtig mange af aktiviteterne starter medio september. Der er ledige tider især fredag og weekenderne hvis I skulle være fristet til at leje hallen.

Tirsdag d. 16 september og torsdag d. 18 september fra 18.30-21.30 afholdes der et 6 timers førstehjælps/hjertestarter kursus i Aktivcenter. Der er stadigvæk ca. 3 pladser ledige, så har du lyst så kontakt Gitte Boyschau 24424995 – kurset er gratis. Er du forhindret, men kunne du tænke dig at deltage på et senere tidspunkt, hører vi også meget gerne fra dig, da vi så gerne arrangerer et nyt. Kurserne er finansieret gennem Trygfonden, og derfor er de gratis.

Fredag d. 19 september fra 14-20 og igen lørdag d. 20 september fra 10-16 afholdes der hoppeborgdage i hallen. Fredag aften kl. 17.30 bliver der stillet an med pizza buffet & salat for alle aldre, som foregår i samlingssalen på skolen. Tilmelding til Denise Larsen på 20925017 senest mandag d. 15 september. Kl. 19.00 Disneyshow i IT lokalet og kl. 20.00 lukker vi ned. Lørdag formiddag er der børneloppemarked, tilmelding til Trine Brink 50556636, samt hoppeborg for børnene hele dagen. Det koster 50 kr. pr. barn at komme ind i hallen til hoppeborgene pr. dag. Begge dage sælges der diverse drikkevarer, pølser, toast, slik mm. Vi håber, at rigtig mange kommer forbi og hygger sig i godt samvær med en masse andre mennesker.

Onsdag d. 1 oktober kl. 19.00 er hallen udlejet til foredrag med Lotte Heise (arrangeret af de forskellige menighedsråd omkring os). Hvis du har en time eller to til at hjælpe os enten inden arrangementet eller under eller efter med at sætte stole/borde op, dække bord, lave kaffe mm, så kontakt Mie Thomsen 74835287 eller Kirsten Willadsen 74835137

Derfor har vi også indkaldt til rengøringsaften Tirsdag d. 30 september fra 17.30 og nogle timer frem. Vi mangler meget at få vasket/pudset vinduer, tørret skabe af, lidt havearbejde mm, så huset kan skinne til dagen efter. Så igen hvis du har lyst til at hjælpe os i et par timer, vil vi blive meget glade Kontakt Kirsten Willadsen eller Mie Thomsen.

Lørdag d. 1 november og søndag d. 2 november er centeret lejet ud fra 8-20 til DGI kurser, og til den tid skal vi have gang i en masse forplejning til kursisterne til de to dage

Julebal er vi også begyndt at pusle med, det er LØRDAG D. 29 November, så husk at sætte datoen i kalenderen

Hvis du har mindre kunsthåndværk eller håndarbejde f.eks. smykker, billeder, kort m.m. som kan bruges til udstilling i glasmontren i A.C. vil vi meget gerne "låne" det.

Der er også kommet gang i gå, cykel, løbe aftenerne. Det foregår hver mandag med start fra A.C. hvor der motioneres en times tid, og bagefter er der en vand eller juice og lidt "snakken", 5 min for dem der har lyst. Fra mandag d. 15 september bliver det rykket frem til kl. 18.30 pga. at det begynder at blive mørkere og mørkere for hver gang. Vi fortsætter til og med uge 41. Der er ingen tilmelding – man kommer skam bare.

Gitte Boyschau.

Børnefødselsdag i Aktivcentret

Læs mere…

Støtte fra Tuborg Fonden

borde

 
I december 2013 søgte Branderup Aktivcenter Tuborgfonden om økonomisk
bistand til indkøb af 20 stk. nye hvide plastikborde til centeret, og vi var
så heldige at de gav tilsagn til det – helt præcis 10.000 kr. Så nu glæder
vi os til at vi fremover ikke skal bruge så mange kræfter på at slæbe de
tunge bander og omdanne dem til borde, men i stedet for kan bruge de hvide
letvægtsborde.

 

MVH Gitte Boyschau

Køkken udvidelse i Aktivcentret

Så er de nye køkkenskabe på plads!

kkken1

 

kkken2

 

kkken3

 

kkken4

Nye borde sponsoreret

Læs mere…

Folkeklubben og Fællesspisning d.22/1 kl. 18,00

Torsdag d. 22/1kommer Folkeklubben til Branderup for at underholde efter fællesspisningen.

folkeklubben

Haltider 2013 - 14

Så er de nye planer for Branderup Aktivcenter tilgængelige. Se menupunktet til højre, kalendere.

 

nyehaltider

Flere artikler...