Home Nyhedsarkiv Jes Brink Hædret for sin indsats

Jes Brink Hædret for sin indsats

jesbrink2023

 

Så havde vi i bestyrelsen også fornøjelsen af at tage "fusen" godt og grundig på Jes Brink. Under påskud af, at skulle på tur med fruen, kørte de tilfældigt forbi GF forsikring i Haderslev. Her sad vi 4 mand fra bestyrelsen der sammen med mange andre kunne overvære uddeling af frivillighedspriser. Jes anede intet før han kom ind til arrangementet og desto sjovere er, at få lov til at være med til at påskønne en person der gør en helt særlig indsats for en by. Efter endt arrangement havde vi yderligere samlet nogle af dem vi troede Jes vil blive glade for at se og blive hyldet af- i Aktivcenter til vand /øl.

Jes Brink har i rigtig mange år været en ildsjæl af de helt særlige som yder en fantastisk stor frivillig forenings indsats til gavn for alle aldre i Branderup. Tilbage i 2007/2008 var Jes med i bestyrelsen i oprettelsen af Branderup friskole, Jes var på sin egen nysgerrige facon både med til forhandlinger med kommunen, ansættelser af personale, og ikke mindst bestred han posten som kasserer.

Desuden har Jes stået i spidsen for byfesten i de sidste 10 år i Branderup. Der lægger en masse arbejde bagved afholdelse af en byfest, og ikke mindst i dagene i og omkring en byfest. Jes bruger her størstedelen af hans vågne tid på festpladsen både med opstilling, hente varer, stå i bar, grille pølser, oprydning og meget andet. Jes er også suppleant i Branderup Aktivcenters bestyrelse, og her nyder vi meget gavn af hans praktiske snilde. Hænger der et dørhåndtag, er en pære gået itu,

en dør der knirker, samle nye borde eller andet der mangler at blive gjort, kan man altid være 100 procent sikker på at Jes ordner det indenfor meget kort tid, man går aldrig forgæves til Jes. Her i sommer blev en af byens yngre borgere meget meget syg og havde kun meget kort tid tilbage at leve i. Igen trådte Jes til, og hjalp hans gode kammerat med personlig pleje og omsorg døgnet rundt i den sidste måned han levede i. Jes hjalp både med praktisk hjælp, men han ydede også en stor omsorg for de efterladte børn både under sygdomsforløbet og tiden derefter. Disse er bare nogle af de fantastiske elementer Jes består af, han tilsidesætter alt andet og springer til hvor der kan bruges en hånd, en snak, et godt råd. På sin egen humoristiske og morsomme måde, er Jes et forbillede for mange i Branderup. Han har et evne til at inddrage andre i det frivillige arbejde, og gør det frivillige arbejde til et godt sted at være med i. Jes er ikke en person der ønsker at væremidtpunkt, han kan rigtig godt lide at gøre de frivillige ting som ingen nødvendigvis lægger mærke til - og derfor syntes jeg desto bedre ville det være at kunne påskønne hvis Jes kunne komme i betragtning til at være Sønderjyllands lokale ildsjæl.


Et stort skulderklap til en fantastisk person.